Port same as query port

Would you like to see a feature added into GSP-Panel? Post it here
Post Reply
Cidvond
Posts: 34
Joined: Tue Dec 17, 2013 5:00 am

Port same as query port

Post by Cidvond » Wed Jul 01, 2020 5:00 pm

Hello,

I'd like an option to set the query port the same as the port. 7 days to die and a few other games use the same port as the main port for query. I have to manually edit this in the database each time as GSP-Panel blocks duplicate ports.

William
Posts: 204
Joined: Fri Jun 04, 2010 10:29 pm

Re: Port same as query port

Post by William » Thu Jul 09, 2020 10:43 am

Hello,

In that case you leave the query port empty and it defaults to using the main port. Manually editing the port in the database is not suggested and will likely break other functionality.

Cidvond
Posts: 34
Joined: Tue Dec 17, 2013 5:00 am

Re: Port same as query port

Post by Cidvond » Wed Jul 22, 2020 8:30 am

That worked! Thank you, William!

Post Reply