[Solved] Valid configuration: [ Failed ]

This is the place for any support related questions
Post Reply
never2nv
Posts: 3
Joined: Tue Oct 18, 2016 6:44 am

[Solved] Valid configuration: [ Failed ]

Post by never2nv » Wed Sep 13, 2017 6:28 pm

Never experienced this issue before when setting up a machine, I input the correct configuration URL but it states FAILED for valid configuration.

Image

I know my frontend "main ip" shows up as 127.0.0.1 (from fresh install of centos) but its never been an issue cause I usually just edit gsp-panel.ini to the actual public IP of my frontend machine.

Not sure what to do?
Last edited by never2nv on Wed Sep 13, 2017 8:17 pm, edited 1 time in total.

William
Posts: 201
Joined: Fri Jun 04, 2010 10:29 pm

Re: Valid configuration: [ Failed ]

Post by William » Wed Sep 13, 2017 7:24 pm

Have you tried using wget on the configuration URL to see what content is being downloaded? Typically this error happens when the machine cannot be reached or there is bad content in the download.

never2nv
Posts: 3
Joined: Tue Oct 18, 2016 6:44 am

Re: Valid configuration: [ Failed ]

Post by never2nv » Wed Sep 13, 2017 8:16 pm

I changed nameservers of my domain earlier in day cause I'm gonna self-host my website. So I could route to my domain at the time but server probably couldn't. I suspected this earlier but the installer did state "Configuration Downloaded [OK]" so I imagined it could route to it as well.


However after trying to several times earlier and failing, I tried just now and it worked perfectly.

Thanks for your help William, I really do appreciate it.

Post Reply