nike air presto

Great place to talk about anything that doesn't fit into any other forum
Post Reply
Jeremy Montgomery
Posts: 3
Joined: Tue Feb 12, 2019 9:26 pm

nike air presto

Post by Jeremy Montgomery » Tue Feb 12, 2019 9:49 pm

ÿþDu skal altid have mindst et nike air presto par Air Max 90'er i din rotation, og med sommeren her har Nike lige droppet en farvelægning, som du nemt kan glide lige ind. Denne Air Max 90 leveres i Light Bone i hele flertallet af sko. ud af et premium læder med konstrueret mesh placeret på tå og ankel for åndbarhed. Suede er derefter blevet tilføjet på mudderet for at se en præmie sammen med kontrasterende sort accenter på Swoosh branding, øvre øjenlåg og branding på mudderet, tungen og hælen. Du kan købe denne Light Bone colorway af Nike Air Max 90 direkte fra nike til $ 110.

Denne Nike Air More Uptempo Scottie Pippen PE er den næste farvebane i basketball sneaker, der har et Chicago Bulls-inspireret tema. Med en hvid læder øverste, er skoen fremhævet af den fedte "AIR" bogstaver på tværs af siderne i sort. Varsity rød accenter anvendes på swoosh nike air max thea logoer, Air lomme og Scottie's "PIP" logo på hæle for at fuldføre udseendet helt. Se efter Nike Air More Uptempo Scottie Pippen PE på udvalgte Nike butikker og online den 29. juni til en pris tag på $ 160.

I dag får vi et nyt kig på Nike Dunk Low Silt nike 97 Red, som nu kommer til udvalgte stateside-forhandlere. Denne nye udgave af modellen har den klædt i en lyserød ruskind og læder øvre med endnu mere lyserød noteret på branding, søm, snørebånd og foring. En hvid sål enhed og den broderede NIKE branding på hælen tilføjer til det minimale design af sko. Absolut et godt valg til sommersæsonen, kan du nu finde denne pastellfarvede Nike Dunk hos udvalgte forhandlere til MSRP på $ 90. Tilføjer du disse til din sommer sneaker rotation?

Nike Air Zoom-Mariah Flyknit Racer har nu kunnet ses i en ny sort / hvid farvelægning, der nu er kommet nike tn i en farvevej, der vil blive et øjeblikkeligt hit ved dets frigivelse. Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer, der tager inspiration fra OG Air Mariah fra 80'erne og Flyknit Racer ses nu i et nyt flerfarvet tilbud, der minder om de multicolor Racers, der blev genopbygget tidligere i år. Skoen har pink, grøn, blå, volt og mere på tværs af Flyknit øvre med hits af sort hele for en god kontrast. Ovenfor får vi vores første udseende af skoens høflighed af RISE i New York med en udgivelsesdato, der endnu ikke er afsluttet. Er disse en must-cop, når de falder i den nærmeste fremtid?

Pigalle x NikeLab Air Shake Ndestrukt Sail er også ledsaget af et Loyal Blue-par og det er nu tilgængeligt hos udvalgte butikker over hele verden. Basketballen har et vævet tæppelignende materiale på sit asymmetriske snørsystem, der også omfatter en overdimensioneret Swoosh branding og læder accenter. Modellen er detaljeret med en elementær lyserød ydersål, mens både Pigalle og Nike logoer ses på hæle for at fuldføre udseendet helt. Skoen kommer også i speciel emballage, der indeholder en co-branded støvpose. Se efter Pigalle x NikeLab Air Shake NDestrukt Sejl hos udvalgte Nike-butikker og online i dag til et pris nike air max 98 på $ 200.

Op næste for Nike SB Blazer Mid Canvas er denne klassiske hvid og sort finish. Nike SB Blazer Mid vælger et simpelt og vintage look, og leveres med et hvidt lærred og en øvre mesh komplimenteret af endnu mere hvid på snørebånd, foring, tunge og sål. Kontrast på skoen er skabt ved hjælp af de sorte accenter på Swoosh og tunge / hæl branding. Du kan virkelig ikke gå galt med en klassiker som disse. En klassisk Nike SB-model, der rocker et klassisk farveskema. Stop overveje og hente [url=https://www.teatronazionale.com/nike-ai ... p-600.html][img]https://www.teatronazionale.com/images/sko/nike air max 98-820epr.jpg et par i dag fra udvalgte forhandlere for $ 85.

Post Reply